عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تخلفی دیگر از مدیرعامل استقلال؟ +عکس | چرا پاداش حضور چشمی در جام جهانی کمتر محاسبه شد؟

  • کد خبر: ۱۵۷۸۴۰
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۳
تخلفی دیگر از مدیرعامل استقلال؟ +عکس | چرا پاداش حضور چشمی در جام جهانی کمتر محاسبه شد؟
سندی جدید از باشگاه استقلال منتشر شده که نشان می دهد مشکلات در این تیم ببشتر از آن است که در برنامه فوتبال برتر پرداخته شد.
کوروش راوی
خبرنگار کوروش راوی

گروه ورزش| شهرآرانیوز، در نامه‌ای که علی فتح الله زاده خطاب به مدیر نظارت بر ناشران بازار پایه برای ثبت درآمد‌های استقلال از جام جهانی در بورس ارسال کرده است، ۸۰ هزار دلار از پاداش حضور چشمی در جام جهانی ذکر نشده است!

در حالی که پاداش حضور چشمی ۱۶۰ هزار دلار و مجموع پاداش تمامی بازیکنان استقلال در جام جهانی ۵۴۰ هزار دلار است، مدیریت استقلال میزان پاداش حضور در جام جهانی را ۸۰ هزار دلار کمتر از حد واقعی گزارش داده است.

پیش از این با بررسی صورت گرفته در اسناد باشگاه استقلال مشخص شد مدیریت این تیم طلب استراماچونی را هم بیشتر از عدد واقعی گزارش داده است و متعاقباََ درخواست مبلغ بیشتری برای حل این موضوع داشته است. در حال حاضر این تخلف بزرگ پس از ماه‌ها همچنان مسکوت مانده و رسیدگی به آن صورت نگرفته است تا درآمد استقلال از جام جهانی به اشتباه در کدال ثبت شده باشد.

تخلفی دیگر از مدیرعامل استقلال؟ +عکس | چرا پاداش حضور چشمی در جام جهانی کمتر محاسبه شد؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->